Hjem > Aktuelt > Nyheder > ERGOTERAPIENS DAG: Del dit bedste hverdagsøjeblik

ERGOTERAPIENS DAG: Del dit bedste hverdagsøjeblik

13. oktober 2017
Den 27. oktober er det Ergoterapiens Dag – dagen hvor faget fejres verden over. I Etf markerer vi dagen med dine bedste hverdagsøjeblikke med ergoterapi. Vi laver nemlig en fotokonkurrence på foreningens side på Facebook, hvor du kan poste dit bedste foto af ergoterapi. Måske det er dig, der vinder én ud af tre fribilletter til den store fagkonference ERGO18.

Den 27. oktober er det international ergoterapi-dag. Det skal da fejres! Og hvad er bedre end at vise verden stjernestunder med ergoterapi.

facebook.com/ergoterapeutforeningen er der et opslag, der hedder ERGOTERAPIENS DAG, som omtaler konkurrencen. Under opslaget i kommentarfeltet kan du poste dit foto af et hverdagsøjeblik med ergoterapi.

Måske dit foto viser et øjeblik med en borger (husk at få tilladelse til at bruge fotoet), måske er det et foto af et hjælpemiddel, der for dig er indbegrebet af ergoterapi, et minde eller bare en helt almindelig hverdagssituation, der viser en flig af faget.

Er det dit foto, der sammen med to andre fotos, får flest likes, vinder du en fribillet til den store fagkonference ERGO18, der finder sted dem 6. – 7. november 2018 på Comwell Kolding.

Alle fotos, der er postet inden den 27. oktober inden kl. 24:00, er med i konkurrencen om fribilletter til ERGO18.

Præmierne - de tre fribilletter til ERGO18 - er sponsoreret af Etfs' tre regionsbestyrelser.

Du kan læse mere om, hvordan du poster et foto på foreningens side på Facebook her

KONKURRENCEREGLER

Du deltager ved at poste et foto under kommentarfeltet på opslaget ERGOTERAPIENS DAG på https://www.facebook.com/ergoterapeutforeningen/ Fotograferne bag de tre fotos, der får flest likes vinder en fribillet til fagkonferencen ERGO18 den 6. -7. november 2018, der afholdes på Comwell Kolding. Skulle det mod forventning ske, at de postede fotos ikke får likes eller flere fotos har samme antal likes, sker vinderudvælgelsen ved lodtrækning.

Vi annoncerer vinderne senest den 30.10.2017 klokken 12:00. Vinderne får besked via Facebook og offentliggøres også i kommentarfeltet. Præmien sendes med posten og kan ikke ombyttes til kontanter. Medarbejdere og politikere i Ergoterapeutforeningen kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Foto - samt de oplysninger du giver - vil kun blive brugt i forbindelse med denne konkurrence, medmindre andet aftales. Henvendelse sker kun i forbindelse med udlevering af præmie.

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.