Hjem > Aktuelt > Nyheder > #ERGO15: Video om kvalitet og dokumentation i håndterapi

#ERGO15: Video om kvalitet og dokumentation i håndterapi

11. november 2015
Parallelsession på ERGO15 om kvalitet og dokumentation i håndterapi.

Der blev diskuteret implementering og standard, da Alice Ørts Hansen, ergoterapeut, ph.d.-studerende, Odense Universitetshospital fortalte om arbejdet med oversættelse og validering af den danske udgave af the patient Rated Wrist/Hand evaluation (PRWHE) – et spørgeskema, der måler funktionsevne og smerte i hånd og håndled.


I samarbejde med DFS Håndterapi afholdt Alice Ørts Hansen, ergoterapeut og ph.d. studerende på Odense Univeristetshospital en parallelsession på ERGO 15. Foto: Heidi Lundsgaard.

På sessionen var der også indlæg om udarbejdelse af den nationale målestandard for undersøgelse af ledbevægelighed og kraft for hånd og underarm. Update på igangværende arbejde med at udarbejde et sprøgeskema, der måler patientens oplevelse af medinddragelse i den ergoterapeutiske behandling efter håndrelateret skade.

Tilføj en kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Opdater Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Indtast bogstaverne, som du ser i billedet. Hvis du ikke kan læse dem, kan du generere et nyt billede ved at trykke på ikonet til venstre for billedet. Der er ikke forskel på store og små bogstaver.