Hovedbestyrelsesmedlem Bo Trælund Rossen har meddelt hovedbestyrelsen, at han af personlige årsager træder ud af hovedbestyrelsen for resten af valgperioden, som løber frem til den 30. april 2024.

Når Bo Trælund Rossen nu forlader hovedbestyrelsen, betyder det, at Jørgen Johnsen Peschardt, der er valgt som suppleant til Region Syds regionale bestyrelsesplads, træder ind i hovedbestyrelsen (HB)

Stor tak til Bo for hans engagement og ansvarlighed i hovedbestyrelsesarbejdet.

Samtidigt et varmt velkommen tilbage til Jørgen, som tidligere har siddet i HB. Jørgen er også medlem af regionsbestyrelsen i Region Syd samt medlem af ETF’s Repræsentantskab. Han deltog derfor i REP22 og var med i drøftelserne om foreningens politiske retning, hvilket er et godt afsæt for ham nu, hvor han indtræder igen.

billedetekst2
Test citat

Mellemrubrik 2

Test overskrift

Mellemrubrik 3

Blå Faktaboks

Mellemrubrik 4

Bare et billede
26.-28. feb. 2024

Test overskrift

bare en masse placeholder tekst bare en masse placeholder tekst bare en masse placeholder tekst bare en masse placeholder tekst bare en masse placeholder tekst bare en masse placeholder tekst  bare en masse placeholder tekstbare en masse placeholder tekstbare en masse placeholder tekst   

Det her en test headline


Dette er en test description Etf optager ergoterapeuter og ergoterapeutstuderende som medlemmer. Studerende kan optages som medlemmer, når de er optaget på studiet. Etf optager ergoterapeuter og ergoterapeutstuderende som medlemmer. Studerende kan optages som medlemmer, når de er optaget på studiet.

Mellemrubrik 5