Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

27. februar 2018
Kort beskrivelse.
27. februar 2018
DSF Håndterapi udbyder igen det populære 1-dags Albuekursus.
27. februar - 1. marts 2018
Ny TR? - tilmeld dig de første to moduler på TR-grunduddannelsen. Modul 1 "TR som nyvalgt" og Modul 2 "TR`´s mangfoldige opgaver...

Seneste nyheder

19. februar 2018
Sundhedsstyrelsen slår nu en pulje op, som skal støtte indsatsen på hjerneskadeområdet. Højt specialiserede sygehuse, der arbejder med rehabilitering af mennesker med hjerneskade, kan søge om midler til forsøg med udgående funktion.
15. februar 2018
Forløbet ved denne overenskomstfornyelse har været anderledes. Her er et kort rids af OK-situationen, som den ser ud lige nu.
12. februar 2018
Styrelsen for Patientsikkerhed inviterer ledere og/eller koordinatorer fra kommunale genoptræningscentre samt fra hospitaler til informationsmøder om det risikobaserede tilsyn på genoptræningscentre i 2018.

Job

Ansøgningsfrist
20. februar 2018
København
Vil du være med til at styrke den terapeutfaglig indsats til borgere under 65 år på almen døgnrehabilitering og bidrage til at skabe sammenhængende forløb for borgerne?
Ansøgningsfrist
22. februar 2018
Gentofte
Brænder du for at arbejde med mennesker med særlige behov? Vil du være med til at skabe hverdagssejre for borgerne? Og vil du arbejde på én af Danmarks Bedste Arbejdspladser?