Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

27. - 28. november 2017
Tema om brug af pædagogiske metoder i vejledning samt generalforsamling
27. november 2017
Ved Inge Wilms, Ph.d. i psykologi og hjerneforsker, Københavns universitet
30. november 2017
Det teoretiske indlæg: Commotio cerebri, forskellige aspekter af og vinkler i relation til forståelsen af hjernerystelse med langvarige følger, ved...

Seneste nyheder

22. november 2017
Sundhedsstyrelsen har offentliggjort i alt 12 anbefalinger, der skal sikre, at mennesker med hjerneskade får bedre tilbud om genoptræning og rehabilitering.
20. november 2017
Når der skal stemmes til valget den 21. november, vil der i stemmebokse på alle valgsteder være en lup og en filtpen til rådighed. Det skal hjælpe svagsynede med selv at sætte krydset. Ergoterapeut Birte Rosfeldt står bag idéen, der sikrer svagsynede deres demokratiske ret til at stemme anonymt.
19. november 2017
Tirsdag den 23. januar 2018 afholder Etf, i samarbejde med ergoterapeuterne i hverdagsrehabilitering i Vejen Kommune, en temadag for medlemmer af Ergoterapeutforeningen.

Job

Ansøgningsfrist
26. november 2017
Udvikling af Type2dialogs forretning ”Blended Learning” på velfærdsområdet. Type2dialog søger en ambitiøs kollega, der ønsker at udvikle både virksomheden og den offentlige sektor. Med speciale i social- og sundhedsfaglige implementeringsprocesser er...
Ansøgningsfrist
27. november 2017
Viborg
Har du solid ledelseserfaring og mod på at videreudvikle vores genoptræningsindsats med udgangspunkt i faglighed og borgerens behov, så er vi noget for dig. Vi flytter sundhed hver dag sammen med borgeren.
Ansøgningsfrist
27. november 2017
Viborg
Er du motiveret for personaleledelse og kan du sikre, at vi har dygtige medarbejdere og borgere, der er tilfredse med den genoptræning de får hos os, så er vi noget for dig. Vi flytter sundhed hver dag sammen med borgeren.