Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

21. februar - 3. maj 2017
Etf tilbyder dig et individuelt test- og samtaleforløb, som afsluttes med en fælles kursusdag. Gennem forløbet får du bl.a. indsigt i, hvordan du,...
28. februar - 2. marts 2017
Ny TR? - tilmeld dig de første to moduler på TR-grunduddannelsen. Modul 1 "TR som nyvalgt" og Modul 2 "TR`´s mangfoldige opgaver...
2. marts 2017
SDU inviterer på åben forelæsning v/Staffan Josephsson, PhD. Forelæsningen foregår på engelsk med efterfølgende diskussion.

Seneste nyheder

20. februar 2017
Kristina F. Kristiansen, klinisk underviser i psykiatrien, har meldt sit kandidatur til Etf’s hovedbestyrelsesvalg 2017. Kristina søger den politiske indflydelse med solide formål, der rykker ved både psykiatrien og ergoterapeuters arbejdsmiljø- og vilkår.
20. februar 2017
Ergoterapeutforeningen indkalder til forårets generalforsamlinger i foreningens regioner. Som altid er der spændende faglige temaer og oplæg i forbindelse med generalforsamlingerne.
20. februar 2017
DemensDagene er en årlig tilbagevendende tværfaglig konference om demens, hvor flere end 900 fagfolk fra hele landet mødes over to dage. DemensDagene afholdes næste gang den 8.-9. maj 2017 i København.

Job

Ansøgningsfrist
1. marts 2017
Med reference til salgschefen får du ansvar for rådgivning, salg, undervisning af kunder på Sjælland.