Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

27. marts 2017
Vores hovedorganisation FTF afholder et gratis medlemsarrangement "Stress og søvn".
29. - 30. marts 2017
Cognitive Rehabilitation Workshop for Occupational therapists. Focus on Executive functions.
29. marts 2017
Kvalificer din ergoterapi gennem udvikling af terapeutisk stil og relation ved hjælp af Intentional Relationship Model og hør om ADL-evne hos...

Seneste nyheder

24. marts 2017
Gigtforeningen har to to-årige forskningsstipendier til besættelse. Ansøgningsfristen er den 8. august 2017.
22. marts 2017
Der bør oprettes specialiserede psykiatriske sygehusafdelinger til særligt udsatte psykisk syge med alvorligt misbrug. Samtidig bør regeringen tage initiativ til at gennemføre et ambitiøst kvalitetsløft af de kommunale botilbud for psykisk syge.
22. marts 2017
Sundhedskartellet inviterer til fælles Kick-Off-Konference som optakt til OK18. Konferencen er for FTR, TR og TR-suppleanter for flere faggrupper, hvis TR ikke er ergoterapeut.

Job

Ansøgningsfrist
3. april 2017
Ønsker du, at arbejde i en dynamisk afdeling, der værdsætter en stærk monofaglig identitet i et tæt tværfagligt og styrkebaseret miljø, så er vi stedet for dig.
Ansøgningsfrist
3. april 2017
Brænder du for at udvikle praksis omkring mennesker med Cerebral Parese (CP), så er du måske vores nye ergoterapeut
Ansøgningsfrist
7. april 2017
TurnAid forbedrer arbejdsmiljøet for plejepersonalet omkring sengen, hvor vending og forflytning udføres let og diskret. Til at styrke den fortsatte vækst søges en salgskonsulent, og med reference til salgschefen får du ansvar for rådgivning, salg,...