Hjem > Aktuelt

Aktuelt

Her kan du holde dig orienteret om alt det aktuelle indhold på etf.dk, som også er værd at vide for dig som medlem af Etf.
 

Kurser og arrangementer

23. oktober - 5. december 2017
Nu er det muligt at tage et diplommodul, der retter sig specifikt mod kliniske undervisere inden for ergoterapi og fysioterapi. Modulet er sammensat...
23. oktober 2017
Etf's hovedbestyrelse holder ordinært møde
23. oktober 2017
Ordinært HB møde

Seneste nyheder

13. oktober 2017
Den 27. oktober er det Ergoterapiens Dag – dagen hvor faget fejres verden over. I Etf markerer vi dagen med dine bedste hverdagsøjeblikke med ergoterapi. Vi laver nemlig en fotokonkurrence på foreningens side på Facebook, hvor du kan poste dit bedste foto af ergoterapi. Måske det er dig, der vinder én ud af tre fribilletter til den store fagkonference ERGO18.
12. oktober 2017
I dagene 6. - 7. november 2018 finder året største faglige begivenhed for ergoterapeuter sted: Konferencen ERGO18. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.
12. oktober 2017
Er du kandidat, har du skrevet et ergoterapi-relevant speciale og formidlet resultaterne på optimal vis, så er det måske dig, der skal søge Ergoterapeutforeningen nye pris Kandidatprisen – og vinde den?

Job

Ansøgningsfrist
25. oktober 2017
København
Børnecenter København (BCK) skal omlægges og forankres under Områdeforvaltning Indre By/Østerbro, men fortsat varetage nuværende funktion. De to teamledere skal indgå i et tæt samarbejde og sammen løfte ledelsen af Børnecenter København.
Ansøgningsfrist
6. november 2017
Er du klar til nye udfordringer, og vil du være med til at sætte aftryk på Ergoterapeutuddannelsen i Holstebro? Kan du sætte den rette kurs gennem en klart kommunikerende, involverende og visionær ledelsesstil?
Ansøgningsfrist
10. november 2017
1 ergoterapeut til terapeutteamet i Nuuk med primære opgaver inden for rehabilitering. Er du uddannet ergoterapeut, og ønsker du en alsidig og spændende arbejdsplads, så er en stilling som ergoterapeut på voksenområdet i Kommuneqarfik Sermersooq måske...